Saunaproducten

Saunaproducten

Cosmetica & Hygiëne

Cosmetica & Hygiëne

Thuis sauna

Thuis sauna

Covid 19​ -

Blijf in Uw kot

24/7 

Online verkoop

Bent u van plan om bij U sauna thuis een wellness-zone te laten bouwen of zelf samen te stellen? Denkt u bvb. aan een traditionele finse sauna of wilt U een hypermorderne designsauna? Wilt U liever een binnensauna, een buitensauna of infrarood?

Het maakt niet uit wat voor sauna U wenst bij Creaqua BV vindt u een altijd een oplossing.

Voor de zelfbouwer kunnen wij het gewenste saunamateriaal leveren. Wij kunnen U eveneens adviseren bij het ontwerp, om zo te  komen U tot het maken van een sauna naar Uw verwachting ...

Natuurlijke kwaliteitsproducten op basis van planten met een 100% gegarandeerde biologische origine. Het overgrote deel van onze producten behoren tot het merk; een Franse fabricant welke een gans gamma van 100 % natuurlijke en biologische producten omvat.

Voor al Uw schonnheidsverzorgingen en plus ........

Organic product in your hands!

Heeft U al de maten bij de hand en/of weet U al exact wat U wil. Ga dan snel naar de SaunaOnLine-webshop en bestel al het benodigde materiaal!

Wilt U graag een schoonheidverzorging met biologische producten uitgevoerd door een specialist... dans un endroite très chalereux et accueillant, pas la mais de notre profectionelle pas de probleem prenez rendez vous sans tardez